9. maj 2011

Støvede perler

Jeg havde aldrig rigtig regnet med, at jeg rent faktisk skulle komme til at sidde og mosle rundt i oldnordiske tekster. Sådan rent bogstaveligt. Men den er god nok. Mit liv er én stor støvet metafor. Har forsøgt at underholde både kæresten og familiemedlemmere med min nyerhvervede viden om, ja, oldnordisk religion, men ingen syntes at værdsætte de livlige genfortællinger af Kong Fjolnirs druknedød i mjød-tønden. Barbarer.

5 kommentarer:

  1. Er det ikke lidt hårdt at kalde din kæreste og familiemedlemmer for barbarer blot fordi mødet mellem Gud og Jord afstedkom dette særlige afkom, som måtte lide en så uhelteagtig skæbne? :) Er det din Ph.D. som kræver denne forskning eller hvorfor dette støvstudie?

    SvarSlet
  2. Du har altid et par lutre øren her i Viborg, Hansemand. Det er bare et spring på toget.
    There will be coffee, too.

    SvarSlet
  3. Miss Is Sippi: Hehe. Jo, lidt hårdt er det vel. Tror bare, at jeg er lidt misundelig på Kærestens syntaks-eksamen. Syntaks forekommer anderledes anvendeligt, men måske ikke helt så hyggeligt. For de er altså jævnt hyggelige, de her bøger.
    Det er et skridt på vejen til Ph.D.'en, men jeg er først helt sikker på den om et års tid. Cirka. Forudsat at jeg ikke dumper noget. Eller får 7 eller derunder for nogle af de her eksaminer. Argh. Hej!

    Jesper: I knooow. Er færdig med eksaminerne d. 10 juni, hvorefter det gælder den-store-opgave-du-ved-nok, som egentlig bare skal skrives over sommeren. Tager Kæreste under armen, og kommer på besøg efter d. 10. juni, hvis det er i orden med jer?

    SvarSlet
  4. Jeg vil gerne høre historier om mjød! Jeg vil dog endnu hellere drikke en tønde mjød selv. Det er jo mig.

    SvarSlet
  5. Michelle! Hej! Og nemlig! Jeg døde af travlhed, da du var hjemme, men lad os lige Skypes ved. Snart, tak :)

    SvarSlet