2. feb. 2010

Døden nær med sikkerhed

På grund af at min hjerne er delvist lammet af feber, bliver dagens indlæg et såkaldt 'linkdump'. Hvilket lyder mere usanitært, end det egentlig er. Værsåartig!


http://www.ted.com/talks/jk_rowling_the_fringe_benefits_of_failure.html
JK Rowling holder dimissionstale for stakkels Harvard dimitanter, der med sikkerhed har uddannet sig til arbejdsløshed. Eller, ja, hmmm. TED.com er generelt favoritsiden, når man skal inspireres eller motiveres lidt. Føles i øvrigt ikke rigtig som en overspringshandling, når man lærer noget.

http://drmcninja.com/
The Adventures of Dr. McNinja - en webcomic om en irsk ninja, der også er læge. Altså. Ninja, læge, irsk. Læge, irsk, ninja. Lige meget hvilken måde man vælger at håndtere konceptet, så er det AWESOME. Meget vittigt, meget godt skrevet.

http://www.ultimate-guitar.com/
Til når man skal finde en sang, som åbenbart har fortjent at blive kvalt på guitaren. Det er meget rart, at der kun findes dette ene gode sted, så man ikke behøver at trawle google igennem.

3 kommentarer:

  1. Åhhh, det ser da ud somom hjernen fungerer ret tåleligt med de skønne indslag.
    God bedring fra en ny fast læser :))

    SvarSlet
  2. Hehe. Mange tak, og velkommen til Annette :)

    Det er lidt utroligt så meget det hjælper, at komme hjem til Mor og Far for at blive plejet lidt. Mødre kan kurere AIDS, kræft og pest på samme tid, er jeg overbevist om.

    SvarSlet
  3. Vi (mødrene) er ihvertfald i den grad parate til at prøve :))

    SvarSlet