7. apr. 2010

Opskrift: Mojo

Ingredienser:

2 fed hvidløg
1 spsk. frisk/kæk koriander
5 spsk møglækker olivenolie
Uspecifiserede mængder frisk persille
1 teske spidskommen
2 spsk. hvidvins eddike

Bland alle ingredienserne i en beholder, der er stavblender-egnet. Blend løs! Bemærk hvordan det med en poets ord og en poets frihed ligner fotosyntese. Det er i hvert fald uhyggeligt grønt. Fornøj dig selv ved tanken om at fotosyntese er noget, der sådan kan opbevares på flaske.

Find en smage-teske frem og smag engang. For syrligt? Jep. Tilsæt mere olie og mere spidskommen. Husk nu at olien skal være økologisk, plukket af ekstremistiske jomfruer og hvad fanden. Blend. Ræk om bag ved kogekedelen for at genfinde din smage-teske. Vælt beholderen med mojo'en i processen. Hvin som den lille pige du er idet de grønne bølger skyller ud over dit køkkenbord og derfra ned på dit nyvaskede gulv. Begræd tabet af dyr og allerhelvedes god olivenolie mens du tørrer op efter dig selv.
Smag de sørgelige rester, der stadigvæk måtte befinde sig i beholderen, til med et skvæt citron, salt, peber og eventuelt lidt sukker.

Sådan! Mojo, færdig, a lá Lange. God til laks og køkkenborde.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar